Berbelanja Secara Online di Harvey Norman

Suatu masa dahulu, nama gah seperti Harvey Norman tidak begitu dikenali secara meluas di Malaysia. Pernah satu ketika apabila nama itu muncul dikaca T.V di salah satu siaran Singapura (bagi penduduk sekitar JB), aku tertanya – tanya apakah jenis perniagaan yang dijalankan kerana hanya perkataan “Harvey Norman” sahaja yang muncul.

Harvey norman

Harvey Norman, antara nama besar di Malaysia

Sekarang, ianya merupakan satu nama yang tidak asing lagi di Malaysia. Bagi sesiapa yang masih tidak mengenali syarikat yang berasal dari Australia ini sudah tentu juga belum berpengalaman membuat sebarang pembelian secara online di laman web mereka. Dikenali sebagai “The Largest Retailer”, syarikat dibawah nama Harvey Norman Holdings Limited ini mempunyai 230 buah cawangan seperti di Australia, Ireland, Croatia, Slovenia, New Zealand, Singapura dan Malaysia.  Ditubuhkan pada 1961 dengan hanya membekalkan peralatan perkakasan elektronik dan kemudian berkembang pesat dengan menawarkan pelbagai barangan seperti barangan elektrik, komputer, perabot dan bermacam-macam lagi.

ok

Dan kini, sayarikat ini telah meluaskan lagi perniagaan mereka melalui penjualan secara online. Bermaksud peluang membuat pembelian barangan secara online di website mereka adalah cerah. Kita tidak perlu lagi bimbang kerana ianya turut menyediakan perkhidmatan penghantaran terus ke rumah dan sudah semestinya ini adalah suatu yang mudah. Bukan sahaja mudahnya untuk membuat transaksi secara online, malah ianya menjimatkan masa dan tidak perlu bersusah payah untuk ke cawangan yang berhampiran, itu pun sekiranya kita tinggal di kawasan yang berhampiran dengan outlet mereka.

Lihat sahaja di virtual catalogue dibawah ini, antara produk – produk berjenama yang dijual secara online. Lebih – lebih lagi kini kita sedang diambang menyambut Kemerdekaan yang ke-58, brand name ini sedang menawarkan potongan harga yang agak menarik. (Katalog maya boleh diakses di laman web mereka)

Katalog Harvey Norman

Merdeka Sale Catalogue 2015

Ganjaran hebat menanti di Harvey Norman

Dan untuk menggandakan lagi keseronokan pembelian online di webnya,  terdapat juga promosi tambahan yang boleh diraih melalui ganjaran cashback dan kupon apabila membeli barangan Harvey Normanmelalui laman web Shopback Malaysia! Satu lagi portal online yang amat mudah digunakan! Jadi apa yang perlu dilakukan?

ok1

Mudah sahaja. Apa yang perlu ialah hanya melayari laman web Shopback MY dan cari ikon Harvey Norman pada halaman senarai merchant. Kemudian, klik ikon Shopback dan lakukan pembelian barangan HarveyNorman seperti biasa. Apa yang akan dilihat selepas itu, nilai cashback (seperti yang terpapar pada ikon Harvey Norman) akan dikreditkan dalam jangka masa 1 – 3 hari bekerja ke dalam akaun Shopback. Jadi, ia sememangnya satu tawaran berganda yang amat menarik.

Akhir kata, jom online shopping di Harvey Norman dan lihat tawaran terkini Harvey Norman di sini.

MARI BERSHOPPING!!

#adieu-to-le-monde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *