Agak2 Metallica akan datang ke Malaysia lagi tak?

METALLICA!! METALLICA!!

Setelah bertahun2 menunggu, akhirnya Metallica dapat buat konsert di Malaysia. Sebelum ni, aku ada dgr cerita, ada juga beberapa attempt untuk metallica buat performance kat sini, tp tak dapat masuk. Atas sebab2 apa, aku pun kurang pasti.
Berbalik pada cerita asal aku, bila dgr je metallica nak buat persembahan, aku n kawan2 aku pun terus booking lalu internet dah kawan aku tolong amikkan ticket kat kl nu haa..