Model Terkini Penapis Air LG Boleh Bercakap!

LG kali ni dah melampau la.  Sekarang ni dah berani keluarkan model penapis air WD516AN yg ada bantuan operasi guna suara je pada 14 Julai 2022. Mengancam seyh.. Jika tiba masa untuk pembersihan steril atau tempoh untuk service, Penapis  air tu  akan “bercakap” ngan kita. Pastu tu, semua tu boleh buat sendiri je. tak payah tunggu technician datang baru nak tukar filter bagai..  Jimat masa.. tak payah tunggu technician lagi.. Menarik kan?

 

APA LAGI YANG TERBARU TENTANG MODEL WD516AN?

Tanpa aku mengomel banyak2, meh aku ceritakan apa yang model Terbaru ni boleh buat dan apa yang LG tawarkan. 

 

1. REKABENTUK dan WARNA TERKINI

Pertama, cuba lihat sahaja rekabentuk dibawah ni.  Kali ni telah ditawarkan model dengan warna yang berlainan. Warna  Navy Blue, Silver dan Putih. Warna yang sangat Exclusive!

Ianya tak terlalu besar dan boleh di letak di mana² bahagian. Tak kisah la kat dapur ke, ruang tamu ke, pantri ofis ke, Masjid ke, sekolah ke dan lain lain lagi. Continue reading “Model Terkini Penapis Air LG Boleh Bercakap!”

PROMO HARI RAYA 2022 PENAPIS AIR LG PURICARE

PROMO HARI RAYA 2022

 

Untuk info penuh tentang penapis air ini, boleh ke pautan di sini https://ezuddin.com/2019/10/penapis-air-lg-puricare-tankless-dengan-fungsi-canggih/

Senangnya ada Penapis Air LG Puricare.. 2 Minit je dah siap buat air untuk Sahur Dan Berbuka.

Kalau ada tetamu sedara mara yang datang bertandang pun, kejap je air dah siap.

Jadikan Hari Raya ini lebih bermakna untuk mereka yang tersayang.

promo hari raya

Jom miliki PENAPIS AIR 5 suhu LG PURICARE. YE, 5 suhu tau (85°C / 75°C / 40°C / Ambient / Sejuk)

promo hari raya

BERITA BAIK!!

SEKARANG TGH ADA HARGA PROMO HARI RAYA 2022 TAU!
FREE PENDAFTARAN LAGI.

 

 

 

Continue reading “PROMO HARI RAYA 2022 PENAPIS AIR LG PURICARE”