Peti Sejuk LG Instaview Canggih, Knock Twice See Inside

Korang pernah tak buka peti sejuk secara spontan untuk tgk apa ada kat dalam? Pernah kan..

Korang pernah nampak tak tiba2 anak korang pun bukak pintu peti sejuk untuk tgk apa kat dalam tu? Hahaha..

kadang2 ni memang tabiat kita suka bebenau buka pintu peti sejuk untuk tgk apa yang ada kat dalam tu, padahal kita belum pun lagi stock up barang2 makanan dalam tu.

Kini aku nak cerita kat korang tentang peti sejuk yang canggih keluaran LG. ala, korang bukan tak tau LG ni satu syarikat antarabangsa yang banyak mengeluarkan produk2 yang canggih lain dari yang lain. Tak perlu la aku nak mention satu2 produk mereka.

Cuma kali ni aku nak cerita secara ringkas produk terbaru mereka, Peti Sejuk Instaview LG Knock Twice See Inside. Tp sebelum tu, sebelum aku cerita lebih lanjut, apa kata korang tgk dulu video Peti Sejuk LG kat bawah ni. Korang pasti teruja. hee

 

Continue reading “Peti Sejuk LG Instaview Canggih, Knock Twice See Inside”